5 tips för mer harmoni och energi – kostnadsfri workshop

5 tips för mer harmoni och energi – kostnadsfri workshop

Har stress bli ditt normaltillstånd, med en hjärna som går på högvarv mest hela tiden? Känner du dig seg och låg på energi, trött även om du sovit eller vilat? Snurrar vardagen på i ett tempo som du inte längre är överens med?
Då har jag fem enkla vardagstips för dig. Saker som kan hjälpa dig att få energin och glädjen tillbaka – och skapa lugn när det stormar runtomkring.

Varmt välkommen på en kostnadsfri workshop i vackra Kyrkbyn där du får lära dig enkla, effektiva tekniker som kan förbättra din vardag. Några är hämtade från den medicinska yogan, andra handlar om att röra på kroppen, att skifta perspektiv och träna din hjärna till din fördel.

Du får också prova en enkel återhämtningsövning från Restorative yoga och lära dig ett knep för att lättare fatta beslut som känns bra i hela kroppen.

Jag berättar också om vad jag kan erbjuda i form av kurser, workshops, coachning och skräddarsydda personliga program.
För dig som vill är det sen möjligt att boka en av tio kostnadsfria upptäckar-sessioner där vi under 45 min. förutsättningslöst undersöker om det finns något jag kan stötta dig med framöver.

Tid: Måndag 29 januari kl 17.30-19.00 eller 19.15-20.45
Plats: Gula röda huset på Gamla Hamngatan 13 i Kyrkbyn
Finns: Yogamattor, kuddar, filtar, yogité
Ta med: Sköna kläder och vattenflaska
Pris: Kostnadsfritt

Boka din plats på https://heartsong.bokadirekt.se/
Begränsat antal platser.

Jag ser fram emot att träffa dig och dela med mig av de tekniker som hjälpt mig till en mer harmonisk vardag. Varmt välkommen!

Maria Marathon Sjöberg, coach och int. cert. kundaliniyogalärare

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.