Allra Käraste Syster – Yoga retreat

Varmt välkommen till Midnattsolens land för en härlig, livsbejakande yogaretreat där vi firar systerskapet och vår feminina essens – kraften, mjukheten, det intuitiva och flödande, det kreativa och stödjande. Vi strålar samman på vackra Meldersteins Herrgård, 5 mil norr om Luleå i mitten av juni när den skira grönskan och det magiska sommarljuset är som vackrast.

Med hjälp av kundaliniyogans stöttande tekniker, medveten andning, kreativ rörelse, intentioner, delande och lekfullhet, får du möjlighet att utforska vilken kraft som skapas när vi kvinnor lyfter och håller utrymme för varandra att växa och blomma.

Kom själv eller ta med dig din syster eller väninna för en helg där vi stöttar och inspirerar varandra att tillåta oss vara hela vidden av att vara kvinna. Starka och sårbara. Stilla och storslagna. Kreativa och kraftfulla. Inkännande och fulla av integritet.

Under helgen är du hållen av mig, Maria Marathon Sjöberg, kundaliniyoga och meditationslärare, coach och inspiratör, med mer än 20 års erfarenhet av personligt växande med hjälp av bl a yoga, meditation och andra energitekniker. Du är också hållen av den varma famn som vackra Meldersteins Herrgård med personal erbjuder. Vi har platsen för oss själva och får njuta av ljuvlig natur, god och kärleksfullt lagad vegetarisk mat, härliga yogalokaler, bastu, eldplats och fina, komfortabla enkel och dubbelrum.

Vi kommer att yoga, dansa, samtala och bara vara både inomhus och utomhus, så ta med kläder efter väder, yogakläder, termosmugg för te och egen ullmatta om du önskar – annars finns mattor, filtar och kuddar att låna.

Tid: 14 juni kl 17 till 16 juni kl 15

Plats: Meldersteins Herrgård, 12 km utanför Råneå, 5 mil från Luleå, www.melderstein.se

Logi: Dubbelrum, enkelrumstillägg 200 kr/natt

Mat: Frukost, lunch, middag och fika ingår i priset. Maten är vegetarisk. Kom ihåg att meddela eventuella allergier eller andra önskemål kring maten vid bokning.

Investering: 3900 kr. Väninne och systerrabatt: Boka 2 tillsammans, kom för 3200 kr/person.

Du bokar din plats här. OBS! Bokningsavgift: 1100 kr inbetalas vid bokning för att säkra din plats. Denna avgift återbetalas inte, bara om evenemanget ställs in. Resterande belopp betalas in senast 31 maj.

Vill du dela upp betalningen ytterligare? Betala online via Klarna och välj själv upplägg.

Resa hit söderifrån?
Ta tåg eller flyg till Luleå. www.norwegian.com, www.sas.se eller www.sj.se.
Vi ordnar samåkning i bil till och från Meldersteins Herrgård till självkostnadspris kring kl 16 på fredag em och kl 15.15 söndag em.

Hitta hit från Luleå
Följ E4 norrut, passera avfart Råneå södra, fortsätt rakt fram och tag av vid avfart Råneå norra. Sväng höger och fortsätt sedan rakt fram mot Niemisel. Efter ca 12 km ankomst Melderstein. Herrgård på vänster sida.

Hitta hit från Boden
Följ väg 356 till Niemisel, sväng höger i 4-vägskorsningen. Efter cirka 12 km passeras Orrbyn och omedelbart därefter ankomst Melderstein. Herrgård på höger sida.

Hitta hit från Kalix
Följ E4 söderut, tag av vid avfart Råneå norra. Sväng höger och fortsätt sedan rakt fram mot Niemisel. Efter ca 12 km ankomst Melderstein. Herrgård på vänster sida.

Varför en yogaretreat med tema systerskap?

Jo, för att kraften som skapas när kvinnor kommer samman och genuint stöttar varandra är enorm. De senaste åren har jag instinktivt sökt mig till sådana sammanhang. Tack vare stödet av andra kvinnor har jag utvecklats och vågat mer än jag någonsin trott var möjligt. Min önskan och intention är att du också ska få uppleva transformationen som genuint systerskap kan ge.

”If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”

Jag ser fram emot att möta dig. Innerligt och varmt välkommen Allra Käraste Syster! 💗

Maria Marathon Sjöberg,

Heart Song – Yoga, föreläsningar & coachning

www.heartsong.se