Min yoga – kom igång med yoga & meditation hemma

Längtar du efter att göra yoga och meditation till en naturlig del av din vardag?
De yogiska teknikerna är fantastiska kompisar att ha med sig i livet – för att skapa mer balans, fokus, energi och harmoni. Under den här kursen får du stöd att utveckla din egen yogapraktik hemma, så att yogan kan göra nytta för dig i vardagen.
Den här kursen passar dig som yogat en tid och nu känner dig redo att ta mer ansvar för ditt yogautövande och göra yogan till en del av din vardag. Kursen passar också för dig som är nybörjare, men som har viljan och längtan att utforska hur yoga, andning och meditation kan bidra i ditt liv.

Under sex veckor får du i en liten, trygg grupp prova på enkla korta övningar från kundaliniyogan, som passar att göra hemma. Vi utforskar olika yogaövningar, andningstekniker och meditationer som håller kroppen i form, lugnar sinnet och som ger energi och fokus. Yogaövningarna anpassas efter dig och din kropp och du har möjlighet att vara med och påverka innehållet, genom att önska fokusområden som är viktiga för dig. Det kan allt från att komma tillrätta med stress, svårigheter att sova, problem med pms, huvudvärk eller orolig mage – eller något helt annat.

Du får också lära dig olika knep för att få till en rutin där du gör yoga varje dag, oavsett om det är en enda övning eller ett helt yogapass.
Efter de två första veckorna får du välja någon eller några utav övningarna vi gått igenom med målsättningen att sedan göra dem varje dag under resten av kursen. Vi peppar och stöttar varandra och delar våra erfarenheter när vi ses och fortsätter göra yoga tillsammans.

Att börja din dagliga praktik, om så bara med en 3-minuters övning om dagen, kan göra stor skillnad i livet. Varmt välkommen till ”Min egen yoga” – och upplev hur du och ditt liv transformeras i takt med att du får allt mer kontakt med dig själv och din kropp!

Tid: Måndagar 12, 19, 26 februari, samt 5,12 och 19 mars kl 18-19.30
Plats: Gamla Hamngatan 13, Kyrkbyn i Gammelstad
Pris: 1500 kr. Det ingår skriftligt material du får ta med hem.
Anmälan: https://heartsong.bokadirekt.se/ OBS! Endast 7 platser. FULLBOKAD. Kontakta mig för väntelista.
Betalning sker via bg 5358-4355, eller via Swish till 123 007 44 35 senast den 5 februari. Anmälan är bindande.
Ta med: Mjuka kläder, varma sockor, vattenflaska/termomugg
Finns: Yogamattor, filtar, kuddar, yogithé
Om du redan har klippkort och vill gå kursen, kan dina resterande klipp kvittas mot kursavgiften – kontakta mig på maria@heartsong.se så löser vi det.

Ser fram emot att träffa dig – varmt välkommen!

Maria Marathon Sjöberg, int cert. Kundaliniyogalärare
maria@heartsong.se

Boka tid