Systerskap. Yoga. Coachning.

En stödskog som hejar på dig när du vill växa. Som håller dig när det känns som du ska falla. Som inspirerar dig. Får dig att skratta hejdlöst – och bli berörd på djupet. En gemenskap som får dig våga mer än du någonsin trott. Där det är tryggt att visa ditt vackra, sårbara hjärta och du vet att du blir emottagen. En cirkel av systrar som peppar dig att vara storslagen, breda ut vingarna och ta klivet ut och följa din längtan.

Varmt välkommen att vara en del i att skapa Heart Song Sisterhood – en systracirkel som har som intention att stötta dig att leva ett liv som får ditt hjärta att sjunga. Att expandera in i din unika kraft. Att lyssna in dig själv och bli din egen bästa vän.

Vi har regelbundna träffar där vi lyfter varandra, utmanar oss själva och vågar expandera. Våra träffar kommer kretsa kring olika teman som gruppen vill utforska som t.ex Kreativitet, Förlåtelse, Självkärlek, Energi, Rädsla och Mod. Det blir yoga, rörelseglädje, kreativitet, gruppövningar och reflektionsrundor där vi delar med oss av det vi behöver sätta ord på. Vi jobbar med intentioner för att energimässigt stötta oss själva och varandra på resan. Givetvis stannar allt som sägs i rummet.

Varför Heart Song Sisterhood? Jo, för att kraften som skapas när kvinnor kommer samman och genuint stöttar varandra är enorm. De senaste åren har jag instinktivt sökt mig till olika sammanhang där kvinnor stöttar varandra. Tack vare stödet av andra kvinnor har jag utvecklats och vågat mer än jag någonsin trott var möjligt. Nu vill jag bjuda vidare genom att vara möjliggörare och katalysator för en sån här grupp.

Det senaste året har jag fått förtroendet att möta fantastiska kvinnor på deras resa. De har gått mitt coachningsprogram under 4-6 månader för att de längtat efter att genomföra förändringar i sina liv. Min uppgift har varit att heja på dem, hålla utrymme för dem och inspirera dem att införa nya vanor som stöttar förändringar de önskade genomföra. Det var makalöst att få uppleva deras expansion och förändringsresa. Att så mycket var möjligt att förändra under relativt kort tid.

Heart Song Sisterhood är en utvecklad gruppversion av coachningsprogrammet. Det kommer att ingå personlig coachning för de som önskar, men det är framförallt i grupp som magin kommer att ske – för vi är så mycket starkare tillsammans.

Fyra av vackra hjärtan har redan bestämt sig för denna resa. Det finns plats för fyra till. Ansök här om du är intresserad av att komma och prova en av vårens träffar: info@heartsong.se. Märk mailet med Heart Song Sisterhood.

Plats: Yogastugan på Gamla Hamngatan 13-15 i Kyrkbyn

Ser fram emot att träffa dig – varmt välkommen!

Maria Marathon Sjöberg, int cert. Kundaliniyogalärare
maria@heartsong.se