Mitt nya liv

Freedom (2)Mitt nya liv – en yogaworkshop om kraften i en ny start

Längtar du efter en riktig nystart och vill ha stöd för att släppa gamla vanor samtidigt som du befäster det nya du önskar framöver? Då är denna yogaworkshop en möjlighet för dig att få lite hjälp på traven att börja året på ett positivt sätt.

Under fem kurstillfällen får du utforska kundaliniyogans kraftfulla tekniker för att skapa nya positiva vanor, mer energi och släppa taget om sånt som du inte längre behöver. Vid sidan om yogan får du lära dig konkreta, roliga och enkla vardagstips som stöttar dig att skapa mer av det du vill ha i livet.
Vi använder rösten, kroppen, det skrivna ordet, musiken, andetaget och stillheten som vägar in i hjärtat, in i vår mittpunkt. Allt sker i en liten grupp med likasinnade i en stöttande, trygg miljö.

Under denna workshop får du lära dig:

• Yogapass som skiftar dåligt humör till bra
• Yogapass som stöttar kroppens naturliga energiflöde
• Andningsövningar som lättar på stress, ger energi, frigör toxiner
• Meditationer som stöd för att bryta vanor och stärker ditt inre
• Hur du sätter en intention för det nya du vill skapa
• Vardagsövningar som ökar din livsglädje och minskar negativitet

Varmt välkommen till en glad, energigivande workshop på fem tillfällen om livsglädje och kreativitet för en bra start på ditt nya liv!

Är du intresserad av att erbjuda denna workshop till din personalgrupp eller undrar när den hålls igen för allmänheten? Kontakta mig på maria@heartsong.se för mer information.

Jag ser fram emot att möta dig på mattan! Varmt välkommen! ♥

Maria