Onlinekursen Mitt nya härliga liv – lanseras 28 maj

Är du en av alla dem som längtar efter ditt nya liv? Det där livet där du har balans i tillvaron, med tid för dig själv, för träning och avslappning, tid att bara må bra. Är du en av alla dem som stressar mellan olika måsten i livet och sällan känner att du räcker till? Är du en av alla dem som skulle vilja prova yoga, men sen tänkt att du nog är för stel eller för otränad?

Då kanske onlinekursen Mitt nya  härliga liv, som lanseras den 28 maj kan vara något för dig. Kursen är för dig som vill påbörja en ny fas i livet där du mår bättre, med mer tid för dig själv, för återhämtning och sånt som ger dig livsglädje.

Under hela sommaren och ända in i september delar jag med mig av mina favoritövningar från kundaliniyogan och restorative yoga, bjuder på olika vardagstips och möjliga perspektivskiften – allt för en skönare tillvaro. Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som har yogat tidigare.

Det blir pepp, inspiration, olika övningar och meditationer samt konkreta tips på hur du med några enkla nya vanor kan bli coolare, gladare och friare till sinnes i sommar.

Kursen hålls i en sluten Facebookgrupp, där du både kommer kunna ladda ner filer med övningar, se videos, vara med i utmaningar och yoga med mig när jag sänder live. Du kommer dessutom kunna få stöd och inspiration av de andra kursdeltagarna – vi gör resan tillsammans.

Modul 1 – Andas kroppen lugn – om stress och inre lugn

Modul 2 – Mer energi, gladare kropp – om vårt naturliga tillstånd

Modul 3 – Stadig som en fura – om inre styrka och ledarskap

Modul 4 – Öppna hjärtats kraft – om självkärlek och acceptans

Boka tid Här kan du boka din plats på kursen.

Ordinarie pris är 399 kr/modul, totalt 1596 kr. Under 1-15 maj får du som anmäler dig ett extra förmånligt pris, 25 % rabatt, 299 kr/modul, totalt 1196 kr.

Varmt välkommen!

Maria Marathon Sjöberg, int cert kundaliniyoga och meditationslärare och coach