Onlinekursen Mitt nya härliga liv

Är du en av alla dem som längtar efter ditt nya liv? Det där livet där du har balans i tillvaron, med tid för dig själv, för träning och avslappning, tid att bara må bra. Är du en av alla dem som stressar mellan olika måsten i livet och sällan känner att du räcker till? Är du en av alla dem som skulle vilja prova yoga, men sen tänkt att du nog är för stel eller för otränad?

Då kanske onlinekursen Mitt nya  härliga liv kan vara något för dig. Kursen är för dig som vill påbörja en ny fas i livet där du mår bättre, med mer tid för dig själv, för återhämtning och sånt som ger dig livsglädje.

Jag delar jag med mig av mina favoritövningar från kundaliniyogan och restorative yoga, bjuder på olika vardagstips och möjliga perspektivskiften – allt för en skönare tillvaro. Kursen passar både dig som är nybörjare och dig som har yogat tidigare.

Min intention är att ge dig pepp, inspiration, olika övningar och meditationer samt konkreta tips på hur du med några enkla nya vanor kan bli coolare, gladare och friare till sinnes i vardagen.

Kursen hålls i en sluten Facebookgrupp, där du både kommer kunna ladda ner filer med övningar, se videos, vara med i utmaningar och yoga med mig när jag sänder live en gång i veckan. Du kommer dessutom få stöd och inspiration av de andra kursdeltagarna – vi gör resan tillsammans.

Modul 1 – Andas kroppen lugn – om stress och inre lugn

Modul 2 – Mer energi, gladare kropp – om vårt naturliga tillstånd

Modul 3 – Stadig som en fura – om inre styrka och ledarskap

Modul 4 – Öppna hjärtats kraft – om självkärlek och acceptans

 

Är du intresserad av att vara med? Hör av dig till mig på maria@heartsong.se så får du information om när nästa kursomgång startar.