MUSIK

Jag tror att alla människor har minst en superkraft. Något som vi är födda till att göra och ge.

En av mina superkrafter ger mig så mycket glädje. Det är förmågan att lyssna in på en människas potential och ta fram musik. Min önskan är att denna förmåga kan användas för att skapa positiva förändringar – transformation rent av, för dig som tror på musikens kraft att beröra, förändra och inspirera.

Om du är i ett läge i livet där du behöver stöd i att våga göra mer av det som får ditt hjärta att sjunga – ja, då kan jag ta fram en sång till dig som kan hjälpa dig öppna upp för nästa steg. En sång som du kan lyssna på, sjunga själv, låta vibrera i dig och göra sitt jobb – allt för att du lättare ska kunna skapa den förändring du önskar.

Jag har haft förmånen att få ”ta emot” musik i 15 år nu, och skrivit musik till födelsedagar, dop, begravningar, bröllop och mycket mer. Men det var först när jag erbjudit en vän som vantrivdes på sitt jobb, att ta fram en pepp-sång för henne som kunde hjälpa henne rikta fokus på drömjobbet hon ville skapa, som jag själv på allvar började inse kraften i den här typen av musik. Jag bad henne berätta för mig hur hon ville känna på sitt nya jobb. Hon berättade och kort därefter kunde jag ta fram hennes sång, ”My new job”. Då anade jag inte att den sången skulle hjälpa MIG att skapa mitt nya drömjobb!

Efter några månader började sången pocka på, och jag hörde den i bakhuvudet då och då. Till slut började jag nynna den, sedan medvetet sjunga den och rikta min intention mot det jag drömde om för mitt företag. Det började hända grejer! Det blev tydligare och tydligare för mig hur jag vill att mitt arbetsliv ska se ut och vad jag gör allra bäst.

Så ”My new job” ledde till positiva förändringar vad det gäller mitt jobb och företag. En av dem är att jag nu äntligen vågar stå för denna superkraft offentligt och erbjuda denna tjänst till dig som i djupet av ditt hjärta längtar efter just den här typen av assistans på din resa. Här är låten ”My new job”.

Just nu: Introduktionspris till de tre första kunderna – 2500 kr för en specialskriven sång. 30 min Skypesession ingår där vi pratar om din intention och önskan. Du får en mp3 med sången inspelad a capella, samt texten inramad. Leveranstid 1-3 veckor från beställningsdatum.