Vårstädning – Yoga för lever och binjurar

Under några veckor utforskar vi kundaliniyogans kraftfulla tekniker för att stärka lever och läka binjurar – organ som hos de flesta av oss är överbelastade av stress, dålig kost och för lite motion.
 
Levern är kroppens apotek som tillverkar, filtrerar och fördelar viktiga ämnen som skickas ut i kroppen genom blodet. Levern fungerar också en slags livvakt som skyddar oss från gifter och som hjälper oss göra oss av med avfallsprodukter som inte är bra för oss.
Binjurarna har två primära funktioner: De sätter igång din kropp från sömn till aktivitet på morgonen och de hanterar all den stress som dina vardagliga aktiviteter ger upphov till. Binjurarna utsöndrar stresshormoner, adrenalin, noradrenalin och kortisol.
Många av oss upplever idag en livsstilsstress som gör att binjurarna jobbar övertid och får lite tid till djup återhämtning.
 
Kundaliniyogan innehåller många verktyg som är bra, både för lever och binjurar. Du får prova några effektiva yogapass, andningstekniker och meditationer som stärker dessa organ, vilket i sin tur påverkar hela kroppen och skapar mer lätthet och energi, både fysiskt, känslomässigt och mentalt.
Du får även råd om kost och levnadsvanor som gör din lever glad och enkla återhämtningsövningar att göra i vardagen, som dina binjurar kommer älska.
 
Du kan gå alla tre onsdagarna som en kurs, eller välja drop in, vid mån av plats.
 
Tid: Onsdag 20, 27 feb och 13 mars kl 19.15-21.00
Plats: Yogastugan, Gamla Hamngatan 13-15, Kyrkbyn
Pris: 600 kr för tre ggr eller 250 kr/ gång
Skriftliga yogaövningar och livsstilsråd ingår.
 
Boka din plats på https://heartsong.bokadirekt.se. Din plats är garanterad när du betalat in kursavgiften via bg 5358-4355, eller Swish till 123 007 44 35. Bindande anmälan.
OBS! Endast 8 platser.
Ta med: Mjuka kläder, varma sockor, vattenflaska/termomugg
Finns: Yogamattor, filtar, kuddar, yogithé
 
Varmt välkommen på en vårstädning av lever och binjurar!
Maria