Min yoga – ny kurs i höst

Tänk att kunna ta dig själv från stress till lugn, just innan ett viktigt möte. Eller att återhämta dig på djupet så du får ny energi och fokus när det behövs som bäst.
Det yogiska teknikerna är fantastiska kompisar att ha med sig i livet.

Under den här kursen får du inspiration kring hur du kan använda verktyg från yogan i vardagen – för att skapa mer balans, fokus, energi och harmoni.
Den här kursen passar dig som är nybörjare, och är nyfiken på att utforska om yoga, andning och meditation kan bidra i ditt liv. Kursen passar också fint för dig som yogat en tid och nu känner dig redo att göra yogan till en del av din vardag även utanför mattan.

Under sex veckor får du i en liten, trygg grupp prova på enkla övningar från kundaliniyogan, som passar att göra hemma, på jobbet eller där du behöver dem. Vi utforskar olika yogaövningar, andningstekniker och meditationer som håller kroppen i form, lugnar sinnet och som ger energi och fokus. Yogaövningarna anpassas efter dig och din kropp och du har möjlighet att vara med och påverka innehållet, genom att önska fokusområden som är viktiga för dig. Det kan allt från att komma tillrätta med stress, svårigheter att sova, problem med PMS, huvudvärk eller orolig mage – eller något helt annat.

Du får också lära dig olika knep för att få till en rutin där du gör yoga i vardagen, oavsett om det är en enda övning eller ett helt yogapass.
Vi peppar och stöttar varandra och delar våra erfarenheter när vi ses. När vädret tillåter provar vi även att yoga utomhus – något som ger en häftig dimension till både yogan och ditt friluftsliv.

Varmt välkommen till ”Min yoga” – och upplev hur du och ditt liv transformeras i takt med att du får allt mer kontakt med dig själv och din kropp!

Tid: Onsdagar 11, 18 och 25/9 och 2, 9 och 16/10 kl 17.30 -18.45
Plats: Gamla Hamngatan 13-15, Kyrkbyn i Gammelstad
Pris: 1650 kr. Det ingår material du får tillgång till.
Anmälan: https://heartsong.bokadirekt.se/ OBS! Endast 9 platser.
OBS! Din plats är bekräftad först vid betalning, via bg 5358-4355, eller via Swish till 123 007 44 35. Anmälan är bindande.
Ta med: Mjuka kläder, varma sockor, vattenflaska/termomugg
Finns: Yogamattor, filtar, kuddar, yogithé. Var även förberedd med kläder efter väder, så att vi kan yoga ute ibland.

I mån av plats går det att komma på drop in under kursen för 250 kr/tillfälle, boka då din plats här.

Ser fram emot att träffa dig – varmt välkommen!

Maria