Sing your own Song Retreat


För dig som känner att du fastnat på något sätt i livet. Kanske på ett jobb som inte längre utmanar dig. Eller i vanor och tankeloopar som gör dig trött, stressad och frustrerad. För dig som vet att det finns MER, och känner hur det pockar på inombords, men inte riktigt vet hur du ska ta första steget till att skapa det nya du längtar efter. För dig som känner att det är din tur nu.

Varmt välkommen till denna retreat som är en djupdykning in i din essens av glädje, kreativitet och kärlek, med yoga, musik, rörelse och systerskap.

Vi har alla vår egen sång, vår unika essens som vibrerar i hjärtat och väntar på att bli återupptäckt. Ditt hjärtas sång pockar på att bli hörd av dig, så att du kan uttrycka den för dig själv och i livet i stort.

Ofta låter vi tvivel, rädsla, gamla vanor och begränsade föreställningar hålla oss tillbaka från att fullt ut kliva in i vår essens och dela med oss av vårt hjärtas unika sång.

Under dessa dagar kommer du få djupdyka in din livsglädje och sätta fokus på vad som får ditt hjärta att sjunga. Du kommer också få möjlighet att undersöka vad som hindrar dig från att leva i flödet och vara den du verkligen är.

Yoga, andning, fri dans, meditation, energiövningar, ceremonier och stillhet i naturen hjälper dig på resan in i hjärtat.
Vi skapar tillsammans en kärleksfull atmosfär och ett innerligt systerskap, där du kan känna dig trygg att börja uttrycka dig själv och expandera in i mer glädje, frihet och inre frid.

Vi kommer också att använda kraftfulla Heart Song Aktiveringar som dörröppnare inåt – högt vibrerande sånger som hjälper dig aktivera slumrande delar av din potential.
OBS! Det är inte nödvändigt för dig att själv sjunga, även om du så klart får möjlighet till det om du vill. Syftet är att börja hitta det som är sant och viktigt för dig,

Vi kommer att vara både inomhus och utomhus, så ta med kläder efter väder, sköna kläder att yoga i, termosmugg för te och/eller vattenflaska. Det finns ullmattor, filtar och kuddar att låna. Vi önskar att du tar med ett eget lakan eller filt att lägga på yogamattan du lånar, eller att du tar med en egen matta.
Handsprit finns på plats och vi minskar antalet deltagare så att vi kan sprida ut oss.

Tid & plats: Datum och plats ännu inte bestämt, pga det osäkra läget.
Det kommer bli en helg i augusti/september 2020 på en härlig och stödjande plats som hjälper till att hålla utrymme för den transformation denna helg ger.

Så här har tidigare deltagare beskrivit sin upplevelse av Marias retreater:

“Härlig gemenskap. Ditt underbara ledarskap. Glädje och djup. Lekfullt, avslappnat. Underbart att även vara ute i naturen.” Susanne

“En fantastisk helhetsupplevelse! Bra mix av yogapass, meditation, övningar, pauser. Känner mig supernöjd. ” Kerstin .

“Bra blandning av samtal, yoga, meditationer och egen tid. Känner mig full av energi. Boost för kropp och själ!” Malin

Under helgen är du hållen av mig, Maria Marathon Sjöberg, kundaliniyoga och meditationslärare, coach, singer songwriter och inspiratör, med mer än 20 års erfarenhet av personligt växande med hjälp av bl a yoga, meditation, musik och andra energitekniker.

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”

Jag ser fram emot att möta dig och guida dig att komma i kontakt med ditt hjärtas unika sång. Innerligt och varmt välkommen 💗

Maria Marathon Sjöberg,

Heart Song

www.heartsong.se