Strand och Skogsyoga – nu även online

Jag älskar att vara i naturen och jag älskar yoga. Därför bjuder jag in dig att prova Strandyoga och Skogsyoga. Med tallar och granar som håller närvaron och himlen som tak. Med vågskvalp, morgonsol och fågelsång. Att yoga ute ger en annan dimension till yogan. Det är lättare att andas djupt och fritt. Det är lättare att falla in i stillheten. Naturen hjälper till.

Vi gör enkel kundaliniyoga, andas lungorna fria och lugna och avslutar med en mjuk meditation. Du behöver inte ha någon erfarenhet av yoga – bara nyfikenhet att prova. Vi gör yogan sittandes på stranden och ståendes i skogen. Ta med egen yogamatta och en vattenflaska. Kläder efter väder – och varför inte baddräkt och handduk om du vill ta ett morgondopp efter passet.

Vid Skogsyoga träffas vi vid vändplatsen i änden av Gäddviksvägen vid skogen ovanför Lillsand. Vid Strandyoga träffas vi på Lillsands strand rakt nedanför vändplatsen.

Om du hellre deltar online, går det också bra, så länge som du bokar minst en timme innan. Skriv då online i din bokning så skickar jag en zoomlänk, så att du kan delta där du är.

Tid: Måndag 27 juli och lördag 1 augusti kl 9-10.

Dessa yogapass planeras med kort varsel pga väder så för håll utkik på Heart Songs Facebooksida för eventuella förändringar och nya datum. Du kan även anmäla dig till sms-gruppen Strandyoga här så får du information om kommande pass via sms.

Pris: 180 kr/ gång

Anmälan: https://heartsong.bokadirekt.se/

När du bokar din plats sker betalningen via Klarna, så att du får ett kvitto direkt. Om du inte hunnit boka plats, bara kom. Då kan du betala med Swish till 123 007 44 35.

Varmt välkommen!

Maria