För företag

Germany, Neuss, Business woman meditating on deskTänk om alla på arbetsplatsen hade kunskapen om hur de själva kan ta sig från stress och splittrat sinne till lugn och fokus? Eller om alla i personalen förstod hur de individuellt kan bidra till sin egen och andras arbetsglädje och till flyt i samarbetet med andra? Heart Songs inspirerande föreläsningar och workshops bidrar en bit på vägen till att göra det verklighet.

Vi medvetandegör hur stress påverkar kropp och sinne och vad vi kan göra själva för att stötta kroppens inbyggda förmåga till återhämtning och läkning. Med enkla övningar och tekniker får din personal lära sig hur man själv kan ta sig från stress till lugn och hur vi var och en har inflytande över vår egen arbetsglädje.

Vi förgyller gärna er konferens eller kick off med en inspirerande, interaktiv workshop eller friskvårdsstund. Vi specialanpassar workshopen så att det passar er personalgrupp och tillfället det gäller, allt ifrån 30 minuter till en halv dag. I detta arbete samarbetar vi även med andra aktörer och kan därmed erbjuda ännu bredare kompetens.

Exempel på teman:

  • Andas in…andas ut – en workshop om konsten att slappna av.
  • Glad på jobbet – en workshop om lust och arbetsglädje.
  • Lyckligare rygg – en workshop för stela kontorskroppar.
  • Gasen och Bromsen – en underhållande workshop om stress, i samarbete med HR Kompassen AB

För mer information och offert, kontakta mig, Maria på 070-331 31 35 eller maila till maria@heartsong.se.