Yoga på jobbet™

Här kommer räddningen för dig som sitter framför datorn mest hela dagarna och lätt blir stel eller får värk i nacke, axlar och rygg.

Bjud in mig till din arbetsplats under ett frukostmöte eller kick off så lär jag dig och dina kollegor  enkla yoga och andningsövningar som kan göras på stol i dina vanliga kläder. Friskvård som gör skillnad för stela nackar och värkande axlar.

Vi hämtar teknikerna från den Medicinska yogan där vi med långsamma rörelser och medveten andning hjälper kroppen få igång cirkulationen i nacke, axlar, skuldror och rygg. För de av er som vill fortsätta använda yogan som pausgympa på jobbet eller hemma, ingår tydliga instruktioner.

Du behöver inte vara vig, vältränad eller ha erfarenhet av yoga sedan tidigare – övningarna är enkla för de flesta kroppar och i de fall det behövs anpassas övningen efter dina förutsättningar.

Vi avslutar passet med en skön andningsmeditation för att släppa på stress och skapa mer energi inför arbetsdagen.

Varmt välkommen till skön återhämtningsträning – boka Yoga på jobbet™ till din arbetsgrupp. Jag kommer till er eller så är ni varmt välkomna till Yogastugan i vårt vackra världsarv i Gammelstads kyrkby.

För mer information och offert, maria@heartsong.se.