Coachningsprogram – stöd till hållbar förändring

Önskar du genomföra en stor förändring i ditt liv, men har svårt att se vägen dit? Du kanske är missnöjd med din arbetssituation och drömmer om ett nytt jobb eller att starta eget. Eller så återhämtar du dig efter utmattningssyndrom och vill tillbaka till aktivt arbetsliv igen, men kanske inte tillbaka till de delarna som bidrog till att göra dig sjuk. Kanske är du entreprenör som längtar efter att utveckla ditt företag och våga ännu mer, eller en högpresterande ledare som börjar inse att du behöver börja ta hand om dig själv bättre för att kunna vara den du vill vara, både på jobbet och i familjen.

Så här säger Linda, egen företagare om vad coachningsprogrammet inneburit för henne:

“Vilken glädje och djupa förändringar det har gett mig att bli guidad av Maria i coachningsprogrammet. Är så otroligt tacksam för dessa videosamtal varannan vecka med övningar, meditationer och medvetna intentioner. Från stress till inre lugn.

Känner mindre rädsla i att ta beslut och genomförande av tidigare ältande tankar. Nu gör jag det jag vill! Genom coachingen har jag skapat goda automatiska morgonrutiner som sätter attityden och intentionen för dagen. Tidigare hade jag sömnbrist och var konstant trött. Maria bjuder in till frigörelse på så många sätt och har en gedigen kunskap och erfarenhet. Genom mjuka utmaningar har jag guidats till mer glädje, energi, lugn och mod i mitt vardagliga liv, som var det jag sökte hennes hjälp för. Ett program jag varmt rekommenderar alla som vill och är villiga att göra förändringar i sitt liv. Marias kärleksfulla hållande och trygga guidning är underbar att vila i under transformationen.” 

Oavsett vilken förändring du önskar genomföra, kan coachning ge dig ett gott stöd så att du kan bli tydlig i dig själv, lyssna inåt och skapa hållbara vanor som leder dig framåt i den riktning du önskar. Forskning visar att de som vill göra en stor förändring och som tar hjälp av en coach som stöttar dem på vägen, har 90 % större chans att lyckas, än någon som försöker på egen hand.

Yoga + Coachning = Yogacoachning™

De senaste åren har jag utvecklat min egen metod, Yogacoachning som jag erbjuder mina kunder som går mina längre program på 6 respektive 12 månader. Yogacoachning är en holisktisk metod som tar hänsyn till att du som männniska har både kropp, själ, känslor och ett sinne – och att alla dessa aspekter påverkar varandra. Det jag lärt mig av att själv ha blivit coachad under många år, är att det är lätt att fastna i det mentala och krångla till det för sig. Sinnet är sällan i nuet, utan bygger historier om dåtid och framtid. Kroppen däremot, är här och nu. Därför är det så kraftfullt och helande att få guidning att vara närvarande i kroppen och använda dess visdom när vi vill genomföra varaktiga förändringar.

Genom effektiva, väl utvalda verktyg från kundaliniyogan, mindfulness och medveten andning, samt en del andra konkreta, enkla nya vanor och möjliga perspektivskiften, får du stöd att röra dig mot den punkt där alla svar finns på dina frågor och utmaningar – in i dig själv. Du har nyckeln själv, du VET, men behöver kanske stöd att få utrymme att hitta in till din egen inre vägledning. Därför har vi tid på oss. Förändring i grunden måste få ta tid, men när du väl bestämt dig och också har någon på din sida, som kan påminna dig om vad du bestämt dig för, när det blir tufft – då kommer du klara genomföra förändringarna du önskar.

Coachningsprogrammet skräddarsys för dig. Det vanliga är att vi ses i verkliga livet eller över Skype eller FaceTime två gånger i månaden. Där emellan har du support via e-mail och WhatsApp om du skulle behöva. Du får även komma och yoga en gång i veckan på befintliga yogaklasser och får tillgång till en sluten Facebookgrupp där jag kontinuerligt lägger ut yogapass och annat material.

För närvarande har jag utrymme att välkomna fyra nya kunder. Är du intresserad av att bli en av dem, hör av dig till mig på maria@heartsong.se, så bokar vi en kostnadsfri konsultation där vi tar reda på om vi passar att jobba ihop. Varmt välkommen med din förfrågan!