Heart Song Sisterhood – ny grupp

Heart Song Sisterhood – ny grupp

Tänk dig att ha ett gäng kvinnor i ditt liv som hejar på dig när du har utmaningar i livet. Som håller dig när det känns som du ska falla. Som inspirerar dig och får dig att tänka i nya banor. Som får dig att skratta hejdlöst – och bli berörd på djupet.

”Systerskapet ger mig tillit. Jag tror det är därför jag vågat börja öppna dörrar i mig som jag förut inte vågat öppna. Jag tror det är jätteviktigt att vi är en grupp som stöttar varandra.
Man får andras insikter och jag känner att jag inte är ensam.”

En gemenskap som får dig våga mer än du någonsin trott. Där det är tryggt att prata om det som är viktigt för dig i livet just nu, det som utmanar och det du är glad över.

“Den här gemenskapen stärker mig, också mellan träffarna. Saker som de andra har sagt bär jag med mig och det hjälper mig när jag känner mig eländig.”

Tänk att veta att du blir emottagen och lyssnad på när du talar ur hjärtat – utan att någon försöker fixa dig eller komma med goda råd. En cirkel av systrar som peppar dig att vara storslagen, breda ut vingarna och ta klivet ut och följa din längtan.

”Att vi är olika åldrar, det är det bästa! Vi har så olika erfarenheter och vi är olika, men vi vill ändå samma sak. Må bra, dela med oss och växa.”

Du får också lära dig verktyg för att ta dig till lugn när du är stressad eller orolig, göra övningar som väcker din livsglädje och kreativitet och börja med nya vanor som hjälper dig behålla fokus på det du tycker är viktigt och roligt, så att du kan skapa mer av det i ditt liv. Du får möjlighet att yoga, reflektera, samtala, dansa, skriva, meditera och landa i stillhet. Allt för att stärka din genuina rena feminina kraft.

“Jag har alltid varit så snäll mot alla andra, men glömt bort mig själv. Nu har jag bestämt mig för att vara snäll mot mig själv först. Så att få lära mig enkla saker jag kan använda i vardagen hjälper mig verkligen.”

Heart Song Sisterhood ger dig allt det här. Vi möts i i en liten trygg grupp, varannan vecka. Sisterhood består av kvinnor i olika åldrar, med olika bakgrund och personlighet för att göra en utvecklingsresa var och en, men också tillsammans.

Nu startar nästa grupp av Heart Song Sisterhood. Om du nyfiken och vill veta om Heart Song Sisterhood kan vara något för dig – kom och prova gratis någon av träffarna i januari!

Tid: Ons 15 och 29 januari 18.30-20.30
Plats: Gamla Hamngatan 13-15 Kyrkbyn
Ta med: Vattenflaska, anteckningsbok och penna
Finns: Yogamattor, kuddar och filtar, yogité

Boka din plats på https://heartsong.bokadirekt.se
Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till mig, Maria på maria@heartsong.se.

Varmt välkommen!

Maria Marathon Sjöberg,
Coach, terapeut och int. cert kundaliniyogalärare

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.