PRIVATPERSONER

Längtar du efter en djupare kontakt med dig själv? En nystart i livet där du skapar utrymme för dig själv att lyssna inåt, till din inre vägledning istället för att gå vilse i alla yttre röster och förväntningar. Vill du samtidigt bli bättre på att ta hand om och njuta av din fysiska kropp, må bättre, bli gladare och lugnare – ja, då kan yoga och/eller yoga coachning kanske vara något för dig.

Yogaformerna jag arbetar med är framförallt Kundaliniyoga och Medicinsk yoga, men även Yinyoga och Restorative yoga.

Heart Song – Yoga, föreläsningar & coachning erbjuder kurser och workshops i yoga med olika teman och svårighetsgrad. Det jag, Maria brinner för är att du som kommer ska känna dig trygg att utforska dessa effektiva tekniker, oavsett hur vig eller stel du är, om du är ung eller gammal, tjock eller smal. I en tillåtande och trygg miljö får du upptäcka hur du kan skapa mer balans mellan kropp, sinne och själ och bli lugnare, gladare och mer harmonisk. Du kan läsa mer om höstterminens kurser här och om våra återkommande workshops med teman här.

Om du har någon särskild utmaning i livet, eller en önskan att förbättra något område i ditt liv, eller hellre yogar ensam hemma, än i grupp, så kan yoga coachning vara ett bra alternativ eller ett komplement till gruppträning. Mer om det kan du läsa här.

Vill du använda yoga coachning, mindfulness och meditation som hjälp i en djupare resa in i dig själv, rekommenderar jag dig att läsa mer om “Mitt nya liv” – som är mitt yoga coachningsprogram som sträcker sig över tre månader och som specialdesignas efter dina behov och din längtan efter det här nya livet som du vill skapa. Nu i höst har jag kvar två platser på detta program. Läs mer om det här och känns det som om det är något för dig, så kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal, så får vi se om vi tror att vi kan få ditt nya liv att lyfta tillsammans. Varmt välkommen!