Öppna hjärtats kraft

very_cute_hearts_shapesÖppna hjärtats kraft

– en yogaworkshop om kärlek & acceptans

Den här workshopen är för dig som längtar efter att leva ännu mera i ditt hjärta och vill stärka din kärlek till dig själv och andra med hjälp av kundaliniyogans härliga och effektiva övningar.
Många av oss har stängt igen våra hjärtan i rädsla av att inte bli älskade och accepterade som vi är. Här öppnar vi varsamt hjärtats knut och får möjlighet att läka gamla sår för att kunna öppna upp för kärlekens obegränsade kraft inom oss, som är tillgänglig för oss i varje stund.

Under denna workshop får du prova kundaliniyogans kraftfulla tekniker för att stärka ditt fysiska hjärta och även läka hjärtat på ett känslomässigt plan. Vi utforskar yogapositioner, andningstekniker och meditationer som underlättar för dig att leva stadig i dig själv, med öppet hjärta.

Kom som du är! Kursen anpassas efter dig och passar både dig som är nybörjare i yoga och dig som har god kännedom om yoga.

Nya datum för denna kurs är ännu inte satta. Har du frågor om kursen eller önskar boka detta innehåll som en workshop för din arbetsgrupp, hör av dig till maria@heartsong.se så återkommer jag till dig inom kort.
Maria