Personlig träning i Yoga

Är du nyfiken på att undersöka om yoga kan vara något för dig, men drar dig för att gå och träna i grupp? Då kan personlig träning i yoga vara något för dig. I lugn takt får du prova olika yogaövningar och andningstekniker som passar just din kropp och livssituation.

Lilian tog med sig sin svärdotter Victoria på personlig träning i yoga. De längtade båda efter att få lära sig mer om yoga, få mer balans i tillvaron och tips om övningar att göra hemma.

Under träffarna fick de utforska olika tekniker i lugn och ro och få kunnigt stöd. De fick lära sig övningar både från kundaliniyoga, medicinsk yoga och restorative yoga, andningstekniker och meditationer.

De tycker båda att de har användning av vad de fått lära sig i vardagen.

– Absolut, varje dag, säger Victoria. Allt från olika andningstekniker till fysiska yoga övningar. För mig betydde det jättemycket. Jag har fått med mig övningar och andningstekniker hem som är skräddarsydda för just mina behov. Jag har fått en coach hela uppmärksamhet under passets gång och kunnat ställa frågor under tiden som man kanske inte vågar eller vill göra om man är en större grupp.

Lilian fyller i:

– Det kändes på en gång bra med Maria. Hennes lugna, behagliga sätt att handleda mig i övningarna passade mig väldigt bra. Hon var tydlig och anpassade passen till våra behov. Nu är jag nog mogen att vara del i pass med flera personer. Maria har gjort mig trygg i att jag klarar av övningarna och kan anpassa dem om det behövs.

Victoria håller med.

– Maria inger ett stort lugn. Man blir själv lugn och harmonisk i hennes närhet. Hon är lyhörd och en otroligt duktig yoga instruktör. Man känner att hon vet vad hon pratar om. Jag ångrar inte för en sekund att vi kom till henne.

Gör som Lilian och Victoria. Investera i dig själv och kom på yogacoachning 5 ggr och få verktyg för en lugnare, skönare tillvaro.

60 min 990 kr / gång

75 min 1100 kr / gång

90 min 1220 kr/ gång

Tar du med dig en vän, går ni två för priset av en.

Varmt välkommen!

Boka tid