Mantra Magic – Yoga och sjung av hjärtans lust!

Mantra Magic – Yoga och sjung av hjärtans lust!

Älskar du att sjunga och att känna vibrationerna det skapar i dig? Gillar du dessutom yoga eller är nyfiken på att testa – då är det här kursen för dig!
 
Under sju veckor dyker vi in i kundaliniyogaskatten med utgångspunkt i sju olika kraftfulla mantran. Vi gör yogapass och meditationer med dessa mantran och deras effekter i fokus och sjunger av hjärtans lust!
Du behöver inte sjunga vackert eller ”rätt” – bara tycka om musik och vara öppen att prova att ljuda och vibrera till musiken. Samtidigt får din kropp allsidig och skonsam träning. Du får också lära dig olika andningstekniker för ökat lugn, fokus och energi och prova meditera.
 
Att sjunga mantran när vi yogar, ger glädje och hjälper oss hålla fokus. Det har också kända effekter på vårt välbefinnande. Mantran, liksom alla ljud och tankar, är vibrationer som påverkar vår kropp och vår hjärna. Rent tekniskt stimuleras nervsystemet när du sjunger och tungan slår mot de 84 meridianpunkterna i gommen. Dessa vibrationer fortleds sedan till hjärnans olika delar och anses kunna påverka såväl hypofys/hypothalamussystemet, som smärtkommunikationsbanor från thalamus till cortex (storhjärnan). Nervstimuleringen sägs påverka produktionen av stresshormoner och neurotransmittorer och studier har visat att man genom mantrameditation kan öka serotoninhalten i hjärnan, vilket i sin tur kan minska nedstämdhet och kronisk smärta. Även kortisol- och adrenalinproduktionen sägs balanseras och därigenom minskar även risken att drabbas av stressjukdom.
Det som också händer är att vårt medvetande skiftar och vi får kontakt med hjärtat.
 
Den här kursen passar både dig som är nybörjare när det gäller kundaliniyoga och dig som har god kännedom om yoga.
 
Tid: Onsdagar kl 17.45-19.15
31 jan, 7, 14, 21, 28 feb, 7 och 14 mars.
Plats: Yogastugan på Gamla Hamngatan 13, Kyrkbyn
Pris: 1600 kr
Finns: Yogamattor, kuddar, filtar, yogite
Ta med: Vattenflaska eller termosmugg, sköna kläder att yoga i
Anmälan: https://heartsong.bokadirekt.se OBS! 7 platser
Anmälan är bindande.
Om du redan har ett klippkort som du vill använda som betalning eller delbetalning, kontakta mig på maria@heartsong.se, så löser vi det.
Boka tid
Varmt välkommen till en livsbejakande, hjärtöppnande yogaworkshop!
 
Jag ser fram emot att möta dig på mattan.
 
Maria Marathon Sjöberg, int. cert. kundaliniyogalärare

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.