Min yoga – kom igång med yoga och meditation i vardagen

Min yoga – kom igång med yoga och meditation i vardagen

Tänk att kunna ta dig själv från stress till lugn, just innan ett viktigt möte. Eller att återhämta dig på djupet så du får ny energi och fokus när det behövs som bäst.
Det yogiska teknikerna är fantastiska kompisar att ha med sig i livet. Under den här kursen får du inspiration kring hur du kan använda verktyg från yogan i vardagen – för att skapa mer balans, fokus, energi och harmoni.
Den här kursen passar dig som är nybörjare, och är nyfiken på att utforska om yoga, andning och meditation kan bidra i ditt liv. Kursen passar också fint för dig som yogat en tid och nu känner dig redo att göra yogan till en del av din vardag även utanför mattan.

Under fem veckor får du i en liten, trygg grupp prova på enkla övningar från kundaliniyogan, som passar att göra hemma, på jobbet eller där du behöver dem. Vi utforskar olika yogaövningar, andningstekniker och meditationer som håller kroppen i form, lugnar sinnet och som ger energi och fokus. Yogaövningarna anpassas efter dig och din kropp och du har möjlighet att vara med och påverka innehållet, genom att önska fokusområden som är viktiga för dig. Det kan allt från att komma tillrätta med stress, svårigheter att sova, problem med PMS, huvudvärk eller orolig mage – eller något helt annat.

Du får också lära dig olika knep för att få till en rutin där du gör yoga i vardagen, oavsett om det är en enda övning eller ett helt yogapass.
Vi peppar och stöttar varandra och delar våra erfarenheter när vi ses och fortsätter göra yoga tillsammans.

Varmt välkommen till ”Min egen yoga” – och upplev hur du och ditt liv transformeras i takt med att du får allt mer kontakt med dig själv och din kropp!

Tid: Onsdagar 13, 20 och 27 mars och 3 och 17 april kl 17.30-19.00
Plats: Gamla Hamngatan 13-15, Kyrkbyn i Gammelstad
Pris: 1250 kr. Det ingår skriftligt material du får ta med hem.
Anmälan: https://heartsong.bokadirekt.se/ OBS! Endast 9 platser.
OBS! Din plats är bekräftad först vid betalning, via bg 5358-4355, eller via Swish till 123 007 44 35. Anmälan är bindande.
Ta med: Mjuka kläder, varma sockor, vattenflaska/termomugg
Finns: Yogamattor, filtar, kuddar, yogithé

Om du redan har klippkort och vill gå kursen, kan dina resterande klipp kvittas mot kursavgiften – kontakta mig på maria@heartsong.se så löser vi det.
I mån av plats går det att komma på drop in under kursen.

Ser fram emot att träffa dig – varmt välkommen!

Maria

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.