Mitt nya härliga liv 1 – yoga och meditera i vardagen

Mitt nya härliga liv 1 – yoga och meditera i vardagen

Efter höstens introduktion fortsätter vi med temat Mitt nya härliga liv – kundaliniyoga, restorative yoga, mindfulness, meditation och inspiration till andra enkla konkreta vanor för mer balans, energi och livsglädje.

Det jag tycker är bland det roligaste är att inspirera dig som kommer och yogar med mig att föra in yogan, både rent konkret och praktiskt, men också filosofiskt i din vardag.

Under höstens två kurser får du träna på att utveckla nya, mer hållbara vanor som kan stötta dig var du än är på din livsresa. Våra träffar ska vara som en oas av stillhet, fokus, utmaning och energi – men intentionen är också att du ska få med dig medvetenhet och motivation till att implementera det du lär dig i din vardag. Det behöver nödvändigtvis inte betyda att du yogar hemma varje dag, men kanske tar du några extra djupa, medvetna andetag då och då, stannar upp och kommer ikapp dig själv allt oftare och lyssnar mer uppmärksamt på din inre vägledning.

Kanske står du stadigare när det stormar runt omkring dig, och inte lika lätt dras med i andras drama. Kanske blir du snällare och mer tillåtande mot dig själv och blir bättre på att hedra kroppen du bor i.

Mitt härliga nya liv del 1, 6 tillfällen:

Tid: Onsdagar kl 19.15-21.00 3, 10, 17, 24, 31 okt och 7 nov

Plats: Yogastugan på Gamla Hamngatan 13-15 i Gammelstads Kyrkby

Ta med: Mjuka kläder att yoga i, vattenflaska/ termosmugg

Finns: Mattor, filtar, kuddar och yogité

Investering: 1500 kr. Beloppet betalas för att säkra din plats, senast den 28 sep. Swish 123 007 4435 eller bankgiro 5358-4355. OBS! Endast ett par bokningsbara platser kvar.

En sluten Facebookgrupp ingår i kursen där en del material läggs ut och där vi kan peppa varandra.

Varmt välkommen!

Maria, int. cert kundaliniyogalärare och coach

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.