OM OSS

 

Heart Song föddes ur min längtan att driva ett företag från mitt hjärta. Ett själfullt företag som skulle ge mig möjlighet att vara den jag är, göra allt det där som får mitt hjärta att sjunga och samtidigt kunna skapa en hållbar och framgångsrik verksamhet.

För en del låter det säkert flummigt, men jag hade kommit till en punkt i livet då det var livsnödvändigt att låta glädjen, lusten och mitt inre få styra. Men att driva företag från själen och hjärtat istället för med logik och strategi, det kräver mod och tillit, stöttande anhöriga – och kanske en smula naivitet. Det blev små steg på stundtals darriga ben, som blev stadigare och modigare i takt med att kunder och uppdragsgivare gav min fantastisk återkoppling – men kanske framför allt för att det kändes så bra inombords.

Intentionen var redan från början att inspirera och underlätta för mig själv och andra att hitta det som ger glädje och mening. Att skapa ett utrymme för människor att få kontakt med sitt innersta och med det där som får hjärtat att sjunga. Jag är övertygad om att det är den här inkopplingen i oss själva, som är lösningen med alla utmaningar vi kämpar med i livet. För inom oss VET vi redan – vi behöver bara komma i kontakt med den vetskapen.

Idag tar jag nya kliv med Heart Song. Verksamheten växer och nya spännande affärsområden tar form. Vilka de är kommer att visa sig så småningom. Men intentionen är den samma. Att inspirera till mer livsglädje och mening och att skapa utrymmen för människor att stärka sin kontakt med sig själva och sina hjärtan.

Så, vad får ditt hjärta att sjunga?