Om Yogastugan i Kyrkbyn

Här, i den ljuvliga yogastuga i världsarvet Gammelstads Kyrkby har jag förmånen att få bjuda in både arbetsgrupper och privatpersoner till att stärka kontakten med sig själva.

Själva Yogastugan finns i Gula röda villan, som finns belägen mitt bland kyrkstugorna, alldeles invid Friluftsmuseet Hägnan.

Miljön passar alldeles perfekt för yoga och meditation – mina kunder brukar säga att de blir lugna bara genom att åka genom Kyrkbyn i den vackra miljön och väl inne i själva yogastugan finns stillheten liksom inbyggd i väggarna.

Här har jag hållit yogaklasser och olika workshops sedan 2015 och ett par år senare fick jag sällskap av min kollega Birgitta Norberg Wallström på Glittra Hälsovägledning. Vi är båda så glada över möjligheten att kunna erbjuda hög kvalitet på undervisning i små grupper i den här fina miljön.

Sedan en tid tillbaka erbjuder jag även workshops för arbetsgrupper och privata yogacoachningssessioner för de som vill ha stöd i en förändringsprocess. Även i dessa sammanhang stöttar den här miljön på ett fantastiskt sätt. Varmt välkommen på besök!