Onlinekursen Mitt härliga nya liv – lanseras under 2018

Onlinekursen Mitt härliga nya liv – lanseras under 2018

Är du en av alla dem som längtar efter ditt nya liv? Det där livet där du har balans i tillvaron, med tid för dig själv, för träning och avslappning, tid att bara må bra. Är du en av alla dem som stressar mellan olika måsten i livet och sällan känner att du räcker till? Är du en av alla dem som skulle vilja prova yoga, men sen tänkt att du nog är för stel eller för otränad?

Då kanske onlinekursen Mitt härliga nya liv, som lanseras under första delen av 2018 kan vara något för dig. Kursen är för dig som vill påbörja en ny fas i livet där du mår bättre, med mer tid för dig själv, för återhämtning och sånt som ger dig livsglädje. Under åtta veckor får du möjlighet att prova på yoga, meditation, andningsövningar och många andra tekniker och mentala verktyg som kan stötta dig att skapa ditt liv i den riktning du önskar.

Vill du få information om när kursen lanseras? Skicka ett mail till maria@heartsong.se och märk det med Onlinekurs, så kommer du i början av 2018 få mer information om kursen och när det finns möjlighet att anmäla sig. Varmt välkommen! Maria

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.