Relax & Rejoice Retreat

När du är avslappnad och glad – det är då magi kan ske. I det läget har du kontakt med ditt hjärta, är öppen och mottaglig för din egen inre visdom. Det du är här för att skapa kan börja blomma, genom din unika kreativitet.

Relax & Rejoice Retreat vill ge dig en oas av kravlös återhämtning, stillhet och kontemplation – och samtidigt utrymme för glädje, skaparlust och firande av allt det du är och redan har i ditt liv. Det där enkla, självklara. Det som är så lätt springa förbi när du jackar i den kollektiva stressen, alla “måsten” och att göra, göra, göra.

Tänk om du bara fick vara några dagar? Landa. Andas. Hämta hem dig själv.

I en tid då de flesta av oss lever med stress och prestation vill jag erbjuda en fristad av kravlös återhämtning och värme att landa in i, just när julruschen drar igång på allvar.

Den här helgen måste du ingenting. Du får njuta av att bara vara. Du får gå dina egna vägar, hedra det som ditt inre signalerar. Du får också mjuk vägledning in i kroppen, din farkost under din livsresa, där så mycket visdom och glädje finns.

Samtidigt som Relax & Rejoice är en högst individuell inre resa, där du får träna på kontakten med din inre vägledning och att lyssna till dina djupaste behov och din längtan, är det också en resa med andra systrar.

Kvinnor, som liksom du kanske sprungit för fort en tid och längtar efter att bromsa in. Som längtar efter kravlöshet och kontakt inåt. För någonstans vet vi, att vi kan finna allt vi behöver där, djupt inom oss själva.

Varmt välkommen med på denna retreat som kommer erbjuda dig tystnad, djup återhämtning, stillhet och reflektion. Vi tar hjälp av naturen, andetaget, restorative yoga, kundaliniyoga och meditation. Helgen bjuder också på skratt, gemenskap, inspiration, kreativitet och firande av allt det du är och vill vara.

Tid: 29 november kl 16 – 1 december kl 15

Plats: Meldersteins Herrgård utanför Råneå

Pris: 3900 kr (friskvårdsbidrag kan användas för del av betalningen) Earlybird pris 3500 kr fram till 4 november.

Boka din plats på https://heartsong.bokadirekt.se

Så här säger tidigare retreatdeltagare :

“Härlig gemenskap. Ditt underbara ledarskap. Glädje och djup. Lekfullt, avslappnat. Underbart att även vara ute i naturen.” Susanne

“En fantastisk helhetsupplevelse! Bra mix av yogapass, meditation, övningar, pauser. Känner mig supernöjd. ” Kerstin

“Bra blandning av samtal, yoga, meditationer och egen tid. Känner mig full av energi. Boost för kropp och själ!” Malin

Vi möts på Meldersteins Herrgård och bor i fina komfortabla dubbel och enkelrum. Vi har platsen för oss själva och får njuta av vacker natur, samtal vid brasan, bastubad, stillhet, bus och god mat lagad med kärlek.

Vi kommer att vara både inomhus och utomhus, så ta med kläder efter väder, sköna kläder att yoga i, vattenflaska och ev termosmugg för te. Yogamattor i ull, filtar och kuddar finns att låna.

Resa hit söderifrån?

Ta tåg eller flyg till Luleå. www.norwegian.com, www.sas.se eller www.sj.se. Vi ordnar samåkning i bil till och från Meldersteins Herrgård till självkostnadspris kring kl 15 på fredag em och kl 15.15 söndag em.
Ser fram emot att möta dig!

Innerligt och varmt välkommen till Relax & Rejoice Retreat – med kärlek till kroppen och näring för själen.

Maria Marathon Sjöberg, coach och kundaliniyogalärare, specialiserad på återhämtning och förändringsprocesser

Frågor? Maila mig på maria@heartsong.se