Retreater och inre resor

Här kan du läsa mer om kommande retreater och inre resor:

Fira i förväg – skaparretreat jan/feb 2020 – mer info kommer

Heart Song Sisterhood retreat 5-7 juni 2020 – mer info kommer

Redan när jag var ung tjej älskade jag att skapa stämningar för inre resor. Jag skapade något jag kallade för Kärleksafton, där jag och några vänner valde olika bilder, musikstycken och dikter som vi satte ihop till en helhet som skulle ta deltagarna med på en inre resa. Jag minns hur roligt vi hade när vi valde ut diabilder – jo, det var back in the old days – olika musikstycken och kärleksdikter. Och hur speciellt det kändes att framföra alltihop och uppleva hur deltagarna landade in i sig själva och fick en djup upplevelse.

Idag ser jag att min kärlek för att hålla utrymme för transformation fanns redan då. Jag älskar att se det sårbara, närvarande vackra hos en människa som landar i sig själv, liksom öppnar upp sitt hjärta för sig själv.

På mina retreater och inre resor är min intention därför alltid att stötta dig i att landa in din kärlek och acceptans för dig själv. En annan röd tråd är systerskapet. För jag vet hur kraftfullt det är att öppna sitt hjärta inför sig själv tillsammans med andra kvinnor. När vi inser att vi inte är ensamma om våra utmaningar och dessutom stöttar och lyfter varandra, ser och firar varandra – ja, då sker magi och allt blir möjligt!

Att bli hållen är oerhört viktigt när vi reser inåt. Inte bara av mig som facilitator, utan även av platsen vi är på. Därför har jag för mina retreater valt att samarbeta med fantastiska Katarina och Göran Tingvall på Meldersteins Herrgård utanför Råneå. De håller oss kärleksfullt med sin värme och servicekänsla, himmelskt god mat, fantastiska lokaler och boende.

Varmt välkommen på retreat och inre resor!