Rise and Shine – fördjupande terminskurs i yoga

Rise and Shine – fördjupande terminskurs i yoga

Det här är yogakursen för dig som är redo att kliva in i ditt ljus och börja skina ännu klarare som den du är. En inre resa för att medvetet skapa ditt nya liv efter din djupaste längtan.
Kanske är du en person som ofta finns för andra, och har en ledande eller omhändertagande roll, den starka som andra lutar sig mot.
Kanske har du kommit till beslutet att det är din tur nu? Att 2018 ska bli året då du är huvudperson i ditt eget liv, med mer tid för dig och det som ger dig näring, inspiration och glädje – så att du kan lysa upp ditt eget liv, och därmed också andras.
Inom kundaliniyogan talar man om de tio kropparna, där den tionde, den utstrålande kroppen, handlar just om vår utstrålning och hur vi kan låta vårt inre ljus skina ännu mer.
När vår utstrålande kropp är stark, attraherar vi möjligheter och det goda i livet och är också skyddade från faror, känner oss trygga, starka och modiga. Vi bidrar också positivt till vår omgivning, bara genom vår närvaro.
Om du är nyfiken på att dyka djupare in i yogan och dig själv i en trygg, liten grupp för att skapa ännu mer livsglädje och energi, så kan det här vara kursen för dig. Du behöver känna till grunderna i kundaliniyoga för att gå denna kurs, där yogapassen kommer att vara på fortsättningsnivå. Både yogapass och meditationer kommer stärka din utstrålning, inre ljus och kraft. Om du är nybörjare, men känner att du vill gå den här kursen, hör av dig, så kanske jag kan ordna en privat introduktion för dig, så att du kan delta ändå.
Under kursen använder vi oss av:
Yoga – kundalini och restorative
Frigörande rörelse till musik
Delande
Intentioner
Meditation
Hållen i en trygg och tillåtande atmosfär kan du utforska vad som får ditt hjärta att sjunga och hur du kan närma dig det du längtar efter med tillit, mod och beslutsamhet. Med konkreta verktyg får du möjlighet att skapa mer av glädje, stillhet, kreativitet och lyskraft.
Vart resan bär, bestämmer du, med din närvaro, vilja och intention.
Biljett till resan, två olika prisklasser:
3500 kr – 16 tillfällen, där några sker online, de flesta på plats i yogastugan + tillgång till sluten Facebookgrupp med extra yogaövningar och annat material
4200 kr– 16 tillfällen, där några sker online, de flesta på plats i yogastugan + tillgång till sluten Facebookgrupp med extra yogaövningar och annat material + en personlig yoga coachning session på 90 min.
(Ordinarie pris för en yogacoacningsession 90 min 1190:- )
Din plats är garanterad först efter betalning, som ska ske senast fredag 2 februari. Delbetalning möjlig vid behov.
Det är också möjligt att delta i kursen helt online, det innebär att du får tillgång till yogapass och andra övningar genom den slutna Facebookgruppen där jag också kommer sända liveyoga då och då. Onlinepris: 1500 kr
Start onsdag 7 februari kl 19.30- 21.30
Gratis prova på klass onsdag 31 januari kl 19.30-21.30
Anmälan till både kurs och prova på klass: https://heartsong.bokadirekt.se
Känner du en längtan efter att ha läst detta, men har fler frågor? Tveka inte att kontakta mig, Maria på maria@heartsong.se så bokar vi in ett förutsättningslöst samtal för att utforska om den här resan kan vara något för dig.
Varmt välkommen på resan!
Maria Marathon Sjöberg
Int. cert. Kundaliniyogalärare och meditationslärare

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.