Stilla Söndag – kravlös återhämtning

Stilla Söndag – kravlös återhämtning

Stillhet, återhämtning och kravlös avslappning. Det är något alla behöver för att må bra, men som många av oss inte riktigt ger oss tid till i dag.

Varje dag bombarderas vi av miljontals intryck, något som våra hjärnor faktiskt inte kan hantera. De flesta av oss upplever stress en stor del av vår dag, vilket leder till att vi inte har tillgång till hela vår kapacitet, har svårt att slappna av och sakta bryter ner våra kroppar.

Stilla Söndag vill vara din oas av ro och stillhet i bruset. En plats där du kan bara vara en stund. Du guidas mjukt att släppa taget och slappna av, så att du så småningom kan koppla in i dig själv och få kontakt med din inre vägledning.

Genom mjuka rörelser till musik, guidade meditationer och kravlös restorative yoga där din kropp får stöd att vila och släppa taget, får du möjlighet att hämta tillbaka dig själv och stärka din kontakt inåt.

Det här är något för dig som upplever att livet springer på för fort och längtar efter att få bromsa in en stund. De här träffarna passar också om du vill lära dig enkla verktyg för att ta beslut med hjälp av din inre vägledning, landade i hela dig.

Tid: Söndagar kl 19-21  25/8, 29/9, 27/10 och 24/11 2019

Plats: Yogastugan i Kyrkbyn, Gamla Hamngatan 13-15 Gammelstads Kyrkby

Investering: 400 kr per pass, alla fyra passen 1500 kr.

Betalas via Swish 123 007 4435 eller BG 5358-4355
Bokning: https://heartsong.bokadirekt.se
Anmälan är bindande.

OBS! Endast 6 platser per gång.

Kom klädd i bekväma kläder. Ta gärna med en vattenflaska eller en termosmugg, om du vill dricka det yogité som serveras. Yogamattor, filtar och kuddar finns.

Varmt välkommen till en kvalitativ stund av avkoppling, djup återhämtning och inkoppling i dig själv.

Maria Marathon Sjöberg, int cert kundaliniyoga- meditationslärare och coach

Boka tid

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.