Strandyoga

Kom och ge dig själv en ljuvlig start på dagen med yoga i morgonsolen på stranden vid Lillsand i Gammelstad. Att yoga ute ger en annan dimension till yogan. Det är lättare att andas djupt och fritt. Det är lättare att falla in i stillheten. Naturen hjälper till. Efteråt är du fylld av härlig energi inför dagen som väntar.

Vi gör enkel kundaliniyoga, andas lungorna fria och lugna och avslutar med en mjuk meditation. Du behöver inte ha någon erfarenhet av yoga – bara nyfikenhet att prova. Vi gör yogan ståendes, men du får gärna ha med dig liggunderlag eller något att sitta på när vi mediterar. Ta med en vattenflaska och klä dig efter väder.

Plats: Stranden Lillsand i Gammelstad. OBS! Ont om parkering. Har du bil kan du parkera vid Storsand och promenera bort till Lillsand, 10 min från parkeringen.

Tid: Tisdag 23/7 kl 8-9, tisdag 30//7 kl 9-10 och lördag 3/8 kl 9-10 Fler tider kommer eftersom. OBS! Tiderna varierar, kl 8 ibland, kl 9 ibland.

Dessa yogapass planeras med kort varsel pga väder så håll utkik på Heart Songs Facebooksida för nya datum och eventuella förändringar.

Du kan även anmäla dig till sms-gruppen Strandyoga genom att maila mig ditt mobilnummer, eller använda denna länk, så får du veta när nästa yogapass äger rum och får också ett sms om något pass ställs in.

Pris: I vanliga fall tar jag 180 kr för utomhusyoga.
Dessa strandyogapass har jag valt att göra till donationspass – du betalar vad du vill och känner. Då bidrar du till att bygga upp Heart Song Sisterhood Junior – ett projekt med yoga, dans och systerskap för mellanstadietjejer som jag planerar.
Donera genom att swisha valfritt belopp till 123 007 4435.

Anmälan: Ingen anmälan krävs.

Varmt välkommen!

Maria