Yoga PT

PT Yoga KobranPersonlig träning i yoga

För dig som vill komma igång med en regelbunden träning som är bra för din kropp, själ och sinne. Genom personlig träning får du individuellt anpassad guidning i hur du kan använda yoga och mindfulness som verktyg i vardagen för att skapa mer energi, balans och harmoni. Första träningstillfället blir en konsultation då vi kartlägger din nuvarande livssituation och tar reda på hur yoga, medveten andning och mindfulness kan stötta dig på bästa sätt. Vi gör ett kortare yogapass tillsammans och om du vill lägger vi upp en plan för din träning och bokar in tider.

Duo – kom tillsammans med din partner, vän, förälder eller barn och upptäck yogan tillsammans. Här går ni två till priset av en och får dubbel nytta av den personliga träningen eftersom ni kan peppa varandra under er yogaresa. Det är dessutom ett fint sätt att umgås och fördjupa sin relation.

Yogacoachning

För dig som vill använda yoga och meditation i vardagen för att stärka kropp, sinne och själ – antingen för att jobba med något specifikt du vill förändra, eller helt enkelt för att få övningar som du kan använda hemma och på jobbet för att skapa mer energi och harmoni i vardagen.

1, Vi går igenom din livssituation och tydliggör vilket eller vilka områden du vill fokusera på. Det kan vara att bli bättre på att hantera stress, förbättra sömn, få mer energi, förbättra relationen till dig själv eller något fysiskt i kroppen du vill stärka. Du får möjlighet att prova några yogaövningar och lära dig minst en andningsteknik.

2, Du får ett skräddarsytt program som passar dina behov och livssituation och som du kan använda dig av hemma eller som friskvårdsträning på jobbet. Programmet kan innehålla allt ifrån ett par yogaövningar på några minuter till ett helt yogapass, med fokus på det du vill stärka. Vi går igenom programmet tillsammans och du får kunskap om övningarnas effekter.

3, Uppföljning och utvärdering av yogans effekter i din vardag. Är du redo att fortsätta yoga kompletteras ditt yogaprogram med nya övningar, meditation och andningsövningar – allt efter dina behov.

Personlig träning i Yoga och Yogacoachning sker i Kyrkbyn, Gammelstad, på Gamla Hamngatan 13. Det går också att få yogacoachning i din egen miljö, hemma eller på jobbet för en extra kostnad.

Kontakta mig på maria@heartsong.se för information om priser och bokning av tid.

Yogaövningar, andningstekniker och meditationer hämtas från Kundaliniyoga / Medicinsk yoga. Denna yoga passar alla sorters kroppar – du behöver inte vara vig eller fysiskt vältränad för att få ut något av yogan och kan på kort tid märka en positiv utveckling, i både kropp och sinne. Vid behov hämtas även övningar från Yinyoga och Restorative Yoga – fantastiska yogaformer för att komma ner i varv och återhämta sig på ett djupare plan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *